sf-voorpagina

fb-sfp

tw-sfp
rs-sfp

 

Studenten Flexbureau

Ben je tussen de 18 en 27 jaar en in het bezit van een studentennummer, woon je in Rotterdam en studeer je aan een Universtiteit of Hogeschool of doe je een MBO opleiding tot verzorgende of verpleegkundige? Dan is het goed dat je ons gevonden hebt!

Kom bij Humanitas ontdekken hoe het werkende leven is. Het Studenten Flexbureau van Stichting Humanitas heeft een leuke bijbaan voor je die misschien zelfs aansluit bij je studie.

Humanitas is een dynamische organisatie met een scala aan activiteiten op het gebied van (ouderen)zorg, welzijn, wonen en Maatschappelijke Dienstverlening en nog veel meer. Bij ons vind je parttime werk in uiteenlopende functies in een prima sfeer, met leuke collega’s en de verdiensten zijn buitengewoon goed.

Hier lees je wat andere studenten vinden van het werken bij Humanitas!


Bezoek ook de algemene website van de Stichting Humanitas
bezoekstichtinghumanitasStichting Humanitas is actief in de regio Rotterdam, inclusief de Zuid-Hollandse Eilanden op het gebied van ouderenzorg en -huisvesting en maatschappelijke dienstverlening…

 

slot

 

Sommige informatie op de website van het Studenten Flexbureau is afgeschermd met een gebruikersnaam en een wachtwoord en alleen toegankelijk voor medewerkers.

Het team zorgt voor verspreiding van de inloggegevens, maar aangezien dit een recente feature is op de website kan het zijn dat je nog niet in het bezit bent van deze gegevens.